Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejkrásnějších slovenských hereček šedesátých let Soňa Valentová (66), která se proslavila například ve filmu Kladivo na čarodějnice, má dvě krásné dcery, které se stejně jako ona věnují herectví a vůbec se nestydí odhalovat na filmovém plátně. A to dokonce v tatínkových filmech!

Svou dceru Katarínu totiž neváhal svléknout její otec, režisér Pavol Haspra, který ji obsadil do role barové tanečnice v televizním filmu Všetci ľudia budú bratia.

„Musela jsem natočit striptýz a na závěr se mírně odhalit. Mezi komparzisty byli i vojáci, a ti se dobře bavili, takže na zlomek vteřiny jsem s tím měla problém,“ svěřila se v jednom z pozdějších rozhovorů Katarína Hasprová.

„Otec mi řekl, ať se uvolním, tehdy jsem pochopila, že i takové situace patří k profesi,“ prozradila své dojmy ze svlékacích filmových scén sympatická herečka.

Se svlékáním neměla problém ani její o šest let starší setra Natália Hasprová, která ukázala ňadra taktéž ve filmu svého otce. Tentokrát se jednalo o krimi snímek Prípad poručíka Seeborna. Která z půvabných sester se vám líbí víc? To můžete posoudit v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám