Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Míša Nosková, Ivana Christová a Markéta Mayerová mají jedno společné: Díky přírodním doplňkům stravy české firmy Danare definitivně vyhrály svůj dlouholetý boj s nadváhou.

Získejte okamžitou slevu 20 % na OBEZIN after diet!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Populární zpěvačka Míša Nosková (29) používá přírodní přípravek OBEZIN after diet, který je určen k prevenci JOJO efektu po všech dietách. Problémy s nadváhou řeší už od svých 13 let a velmi dobře ví, jak těžké je odolat chuti na sladké a váhu si udržet. „Před několika měsíci se mi podařilo zhubnout 22 kg. Díky OBEZINu after diet teď už nemusím řešit chuť na čokoládu a váhu si bez problému udržuji i přes velké pracovní vytížení,“ říká Míša, která má v pase jen neuvěřitelných 58 cm.

Pouze na Super.cz: Okamžitá sleva 20 % na OBEZIN!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Miss ČSSR 1989 Ivana Christová vypadá opět fantasticky! „Nohy a zadek už mám super, rýsuje se mi pas a bříško chytá kontury,“ vysvětluje nejkrásnější československá žena roku 1989, která zhubla již 18 kilogramů. Jak to udělala? Oslovila ji česká firma Danare, zda by chtěla svůj boj s nadváhou vyhrát pomocí nového přírodního prostředku OBEZIN. „Souhlasila jsem jen proto, že se jedná o čistě přírodní produkt. Díky Obezinu hubnu a nehladovím,“ říká Ivana a přitom z ní čiší vitalita a optimismus.

Pouze na Super.cz: Okamžitá sleva 20 % na OBEZIN!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také Markétě Mayerové OBEZIN™ výrazně pomohl. Vloni prodělala drastickou dietu, při které zhubla téměř 18 kg. Více se jí ale zhubnout nedařilo a navíc ihned znovu přibrala 3 kg. Po měsíční kůře s OBEZINem Markéta eliminovala JOJO efekt a navíc shodila další 2 kilogramy. OBEZIN™ jí pomohl naučit se pravidelně a zdravě stravovat a díky tomu znovu netloustnout.

Další články

Načítám