Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyhodili je dveřmi a oni se do televize vrátili oknem. Řeč je o amatérských kuchtících, kteří pohořeli v kuchařské show MasterChef, a tak to zkusili u konkurence v pořadu Recept na bohatství.

Konkrétně je řeč o paní Martě Tužinské, která soutěžila se sýrovým dortem, a Petru Jachninovi, který zkoušel štěstí s ochucenými taštičkami.

„V televizní soutěži Recept na bohatství postoupili ti, kteří na titul MasterChefa na Markíze a Nově neměli," prozradil nám utajovanou informaci dobře informovaný zdroj z televize. Důvodem, proč soutěžící v jedné soutěži neuspěli a ve druhé byli naopak vychvalováni až do nebe, může být to, že každá z kulinářských show hledá trošku jiného vítěze. MasterChef chce najít zdatného amatéra s přirozeným talentem pro gastronomii, v Receptu na bohatství jde ve velké míře o historii a příběh receptu.

Super.cz vypátral, že se o štěstí v MasterChefovi, tentokrát o roli porotce, pokoušel profesionální kuchař Michal Rabina. „Nedošel ani do finále castingu," řekl nám náš zdroj. Profesionální kuchař se nakonec uplatnil opět v pořadu Recept na bohatství. Ještěže těch kuchařských soutěží je v tomto období tolik.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám