Hlavní obsah
Článek

Tenisová fanynka Pippa Middleton (40) byla spatřena v New Yorku, kam dorazila na devátý den U.S. Open. Tam se objevila po boku Spencera Vegosena (24), který patřil mezi juniorské tenisové špičky.

Vegosen, který vystudoval asijská studia a matematiku na Harvardu a umí mluvit mandarínskou čínštinou, klasickou čínštinou, japonštinou a španělštinou, dělal majitelce jednoho z nejznámějších pozadí světa příjemnou společnost.

Pippa, která po celou dobu tenisového utkání nesundala sluneční brýle, a Vegosen sledovali čtvrtfinále dvouhry mezi Australankou Samanthou Stosur a Běloruskou Victorií Azarenkovou na stadiónu Flushing Meadows v Queensu.

Mladší sestra Kate Middleton (42) na akci dorazila v barevných šatech a společnost jí kromě Spencera dělalo několik kamarádek.

Pippa přijela do New Yorku rovněž kvůli představení knihy - příručky o tom, jak organizovat party. V neděli byla také spatřena při stolním tenisu s majitelem hotelu Sunset Beach Andrem Balazsem (55), v jehož společnosti byla viděna i několikrát poté. „Nevypadali jako pár, ale hodně spolu flirtovali a když se po večeři loučili, dal jí dvojitou pusu na tvář,“ řekl svědek listu Daily Mail.

Reklama

Další články

Načítám