Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Talentovanou zpěvačku Ewu Farnou (30) už brzy poznají diváci v úplně jiné roli. Našinci ji znají hlavně jako úspěšnou zpěvačku, která dobývala přední příčky hitparád už coby třináctiletá školačka.

Teď se ale změní v přísnou porotkyni pěvecké soutěže SuperStar, která bude rozhodovat o úspěchu budoucích zpěváků a zpěvaček. A servítky si brát určitě nebude. Dokonce je možné, že svými komentáři bude zdatně konkurovat proslulému katovi Pavolu Haberovi.

Její nejbližší ji ale znají úplně jinak, než jak ji nyní můžete vidět. Ewa Farna se podělila o intimní fotografie ze svého rodinného alba, které odkrývají nejen její hudební kariéru, ale i přísně chráněné soukromí.

Na jedné rozkošné fotce se rozněžnělá Ewa Farna tulí ke krásnému miminku. Nejedná se o nikoho jiného než o její o jedenáct let mladší sestřičku Magdalénu, které je v současnosti sedm let a Ewa Farna na ni nedá dopustit. Další snímky z rodinného alba si prohlédněte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám