Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Nela Boudová (56) zraje jako víno. Oblíbená herečka v těchto dnech natáčí v brněnském studiu České televize film podle Simony Monyové Roznese tě na kopytech a kromě svých hereckých schopností okouzluje neutuchající vitalitou a šarmem.

V komedii o tom, jak dokáže člověku zkomplikovat život kamarádova tajná milenka, si Nela Boudová zahrála po boku herce Jiřího Dvořáka.

„Hraju ženu, která má se svým mužem poměrně hezký vztah, ale vloudí se jí do života taková psychopatka," popsala svou postavu Nela Boudová, které by jen málokdo tipoval čtyřiačtyřicet let.

Se svým filmovým manželem Jiřím Dvořákem se proháněla po tenisovém kurtu a ve slušivém tenisovém úboru rozdávala jeden úsměv za druhým. Skvěle vypadala i v elegantních šatech lososové barvy, které podtrhly její osobitý styl a neodolatelný sexappeal.

Natáčení filmu potrvá tři týdny. V hlavních rolích uvidíme kromě Nely Boudové a Jiřího Dvořáka Kláru Krejsovou, Milana Šteindlera či Lenku Andělovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám