Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kolem zpěvačky Ivety Bartošové (†48) se neustále něco děje. Nedávno si udělala ostudu na vyhlašování cen popularity, čímž rozlítila i své věrné příznivce, nyní ale úplně o všechny přišla. Najednou, z ničeho nic. „Ivetě někdo vymazal oficiální stránky na Facebooku,“ řekl Super.cz její přítel Josef Rychtář (65).

Ty vznikly před rokem, když si vzal pěnici pod svá ochranná křídla dnes již bývalý mecenáš. Díky reklamní kampani se mu podařil tah, že se k Ivetě Bartošové s obdivem hlásilo 108 tisíc fandů. Jenže teď je vše jinak. „Facebook zrušil účet Josefu Rychtářovi, jeho synovi Honzovi i dalšímu administrátorovi. A protože asi neexistuje už žádný jiný správce, Facebook vymazal i Ivetinu stránku,“ vysvětlil nám pravděpodobnou příčinu konce profilu člověk blízký Bartošové.

Rychtářovi se před časem hodně vulgárně pouštěli do všech, kteří jejich milovanou byť jen nepatrně kritizovali. A to mohlo způsobit, že byli nyní se zpožděním potrestáni výmazem. Iveta teď už ale kvůli tomu nemá prostor, aby jednou za půl roku mohla svým obdivovatelům napsat, jak je venku hezké sluníčko a že je má všechny mocinky ráda…

Reklama

Další články

Načítám