Hlavní obsah
Článek

Španělský hřebec Ricky Martin, který před pár lety rozesmutnil početné davy svých obdivovatelek přiznáním, že miluje muže, má v Česku následovníka. Zpěvák Jaroslav Parči, který nedávno poprvé otevřeně přiznal, že je gay, natočil uprostřed mrazivé Prahy videoklip k písničce Ritmo Latino. Podívejte se sami, zda se vám líbí!

„Je to takový styl latino-pop. Ricky Martin se mi vždy líbil. Tito interpreti dělají temperamentní a kvalitní hudbu, jež se chytá v hitparádách i u lidí. A tady v Česku ji nikdo nedělá, tak jsem se rozhodl, že v podobném duchu pojedu i do budoucna,“ svěřil se Super.cz Parči.

Skladbu Ritmo Latino pro něj složil zpěvák a skladatel Jarek Šimek, text má na svědomí u nás žijící kubánská zpěvačka Tanda. „Klip jsme natáčeli s jednou internetovou televizí v klubu Dransy a i když na natáčení nemáme takové prostředky jako třeba právě Ricky, snad je z toho vidět, že nás to hrozně bavilo a dali jsme do toho úplně všechno,“ věří Jarda, hvězda hned několika talentových soutěží.

Ten nedávno ve stejném podniku uspořádal křest klipu a zároveň oslavil třiatřicáté narozeniny. „Klub byl narvaný k prasknutí, dorazili všichni kmotři, dostal jsem hromadu dárků a slavilo se až do rána. Všichni jsme si to užili. Dokonce jsem neplánovaně šel módní přehlídku v županu,“ směje se závěrem zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám