Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako první vám Super.cz přináší informaci, že Karolína Bosáková čeká své druhé dítě.

„Nechtěla jsem to ventilovat, ale když se ptáte, tak to musím potvrdit," svěřila se s radostnou novinou Karolína a dále s úsměvem uvedla: „Je to taková radostná zpráva. Jsem ve stádiu, kdy se mě spousta lidí bojí zeptat, jestli jsem těhotná, nebo jestli jsem se třeba dobře nenajedla."

Modelka, která před lety zářila jako kometa na modelingovém nebi, je ve čtvrtém měsíci těhotenství a otcem dítěte je její životní partner Tomáš Fíla. S moderátorem má kráska již tříletou dceru Evelin. Zajímavé je, že kmotřičkou holčičky je světově úspěšná topmodelka Petra Němcová (44), která je Karolíninou nejlepší kamarádkou.

Nabízí se tedy otázka, jestli Němcová půjde za kmotru i Karolíninu druhému dítku. „Druhé mimi je zatím tak čerstvá událost, že jsme se nestihly dohodnout," říká Karolína.

Petra a Karolína budou mít možná příležitost brzy vše podrobně probrat. Od 17. do 23. září proběhne módní událost Dreft Fashion Week, kterou Bosáková spoluorganizuje, a je pravděpodobné, že se Němcová události i letos zúčastní. „Zatím čekáme, jestli Petře její náročný program v New Yorku dovolí dorazit," říká Karolína.

Reklama

Další články

Načítám