Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Český šoubyznys by se dal přirovnat k opravdu malému rybníčku se spoustou ryb. Vztahy celebrit jsou jedním velkým propletencem a někdy to dokonce vypadá, že každý chodil s každým, respektive každá krásná a slavná brunetka chodila s playboyem Honzou Charouzem.

Když včera známý automobilový závodník otvíral svou restauraci na pražském Smetanově nábřeží, pozval si na akci všechny své bývalé slečny a většina z nich opravdu dorazila. Nechyběla Honzova bývalá snoubenka Míša Strählová nebo modelka Katka Sokolová (35).

„S Honzou máme skvělý vztah, jsme kamarádi,“ potvrzuje Sokolová. Přátelství mezi Katkou a Honzou je natolik silné, že spolu jezdí na společné dovolené. „Je to pravda. Máme spoustu společných přátel. Teď jsme spolu byli ve Španělsku a v létě jsme sjížděli v Čechách řeku,“ vysvětluje Miss ČR 2007.

Charouz se dokonce přátelí s modelčiným současným partnerem Robertem Hájkem. „Robert je úplně v pohodě a rozumí si dobře,“ upřesňuje s úsměvem modelka. Tahle partička je čítankovou ukázkou toho, jak by měly vztahy po rozchodu vypadat.

Reklama

Další články

Načítám