Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od natočení romantického snímku Moje první láska uběhlo už neuvěřitelných 22 let. Možná si i vy vzpomínáte na příběh, jehož hlavními dětskými hrdiny byli tehdy jedenáctiletá Anna Chlumsky a stejně starý Maculay Culkin. I přes svůj nízký věk přitom ani jeden z nich nebyl hereckým nováčkem. Maculay si užíval vrcholu slávy díky úspěšnému filmu Sám doma. Společně s Annou ještě o dva roky dřív zazářili v komedii Strýček Buck. Ale jak vypadá Anna Chlumsky dnes? Filmovým nadšencům bude jistě stále dobře známá...

Chicagská rodačka se herectví věnuje dodnes a od loňského roku působí například v seriálu Viceprezidentka. I přesto, že se do světa filmu dostala v tak útlém věku, nikdy netoužila, aby herectví bylo jejím celoživotním posláním. Jako dítě chtěla pracovat s koňmi, později se chtěla stát paleontoložkou. Úplnou hereckou pauzou si Anna prošla v letech 1998 - 2005, poté se věnovala převážně seriálům.

Anna odmaturovala na Luteránské církevní škole, absolvovala později na University of Chicago. Herečka se provdala za vojáka v záloze Shauna So, který je Číňan. U katolicky založené Anny se tak prý mísí dvě kultury a tradice.

Reklama

Další články

Načítám