Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzpomínáte? V 90. letech ovládly hity Krásný léto přijde či Anděl české diskotéky. A jejich autor a interpret v jedné osobě Zdeněk Style Hrubý nezahálí ani nyní. Již brzy představí nový videoklip, v němž mu hlavní roli se souhlasem svého manžela Leoše Mareše (47) zahrála Monika Marešová (49).

I když už Zdeněk oslavil čtyřicítku, za svoji muskulaturu se vůbec nemusí stydět. Díky snímkům z dovolené na Rhodosu, kde odpočíval před nabitým podzimním programem, jsme zjistili, že má parádně vypracované tělo.

"To bude nejspíš díky tenisu. Když nesedím ve studiu, běhám po kurtu. V neděli jsme zrovna skončili s Otou Balagem třetí ve dvouhře na turnaji osobností v Karlových Varech," pochlubil se Super.cz zpěvák.

Dovolenou v Řecku si parádně užil se svou přítelkyní. Její fotografii ale Zdeněk neposkytl. "Stála za fotoaparátem a o publicitu zrovna nestojí. Náš vztah je v začátcích a byla to naše první společná dovolená. A naprosto úžasná," dodal Zdeněk, který se v posledních letech více než zpěvu věnuje skládání a aranžování muziky pro kolegy z branže, mimo jiné pro Kateřinu Brožovou (56).

Reklama

Další články

Načítám