Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani taková kráska, u níž nemůže nikdo pochybovat o jejím výjimečném půvabu, se občas nevyhne dnům, kdy není úplně ve formě. V pondělí večer načapali fotografové za volantem v Beverly Hills s unavenou a posmutnělou tváří Natalii Portman (31). Že se jedná o slavnou herečku, napověděla i její typická piha na tváři.

Jednatřicetiletá rodačka z Jeruzaléma, která vlastní jak americké, tak izraelské občanství, však dokázala, že ztrácet čas líčením je pro ni zbytečný luxus. Brunetka, která je podle uživatelů Česko-slovenské filmové databáze nejoblíbenější herečkou vůbec, je i bez šminek velmi výrazná. Půvaby její nenalíčené tváře možná ještě víc vyniknou. Portman má navíc plno práce, jelikož natáčí dva filmy a další tři budou mít premiéry ještě letos. Není tedy divu, že by občas potřebovala ‚vypnout‘.

Hereččinou oporou je vždy její manžel Benjamin Millepied, jehož poznala před čtyřmi lety během natáčení kasovního trháku Černá labuť, za tento film získala Oscara. Benjamin je baletním mistrem, obdivované herečce jeho umění natolik učarovalo, až jej pojala za svého muže. Jejich svatba se konala v tradičním židovském duchu loni v srpnu v Kalifornii. Ještě o pár měsíců dřív se jim narodil chlapec jménem Aleph.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám