Hlavní obsah
Článek

Někdejší rocková princezna se vrátila na místo činu. Po třech letech vystoupila v Ostravě zpěvačka Tanja. Ostravská rodačka žila šestnáct let v Praze, poté s mužem svého srdce v Řecku a před pár měsíci přesídlila do Německa. Nyní to ovšem pořádně rozbalila na Slezskoostravském rockfestu na hradě v Ostravě.

„Vzhledem k tomu, že jsem rodačka z Ostravy, tak to byla pro mě dvojnásob příjemná akce, kterou jsem si hodně vychutnala,“ přiznala s úsměvem zpěvačka. A na pódiu to pořádně rozjela jako za starých dobrých časů na konci osmdesátých let, kdy zpívala hity jako Nad hlavou létá rokenrol nebo Kam jen jdou lásky mé a za zády ji doprovázela skupina Citron jejího tehdejšího manžela Radima Pařízka.

„Byl to nářez se vším všudy a v závěru jsem na sobě neměla nit suchou. A to mě baví. Jednak jsem nemusela ten den běhat, ale hlavně mě vyčerpání na pódiu uspokojuje. Prostě žádná nuda. A podle ohlasů a reakce publika věřím, že jsem se neztratila mezi tvrdými rockery, i když jsem byla jedinou zástupkyní ženského pohlaví ze sólových zpěvaček,“ rozpovídala se Tanja, která jako by našla elixír proti stárnutí a je stále neuvěřitelně sexy, což dokázala i svým modelem. Tak krátkou koženou sukni si nedovolí obléknout mladší zpěvačky a dokonce ani její excentrická vrstevnice Heidi Janků.

Tanja nyní připravuje nové album a na koncerty a vystoupení k nám jezdí z Německa. „Bydlíme s přítelem v klidném lázeňském městečku a je to daleko snazší než před rokem, kdy jsem do České republiky létala z Řecka,“ přiznává Tanja s tím, že její nová kapela je z Prahy, kde před svým odchodem do Řecka žila šestnáct let. „Zkoušíme v Praze při mých zastávkách mezi Německem a Ostravou a je to docela v pohodě,“ dodala nestárnoucí rocková dračice.

Reklama

Další články

Načítám