Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Markétu Konvičkovou (29) její profese zavedla již do nejrůznějších prostředí. Videoklipy natáčela například u moře, v boxerském ringu a naposledy se ocitla v atraktivním prostředí cirkusového šapitó. A společnost jí dělaly absolutní špičky ve svém oboru.

Díky mezinárodnímu festivalu Cirkus Cirkus Festival v Praze se v klipu objeví špičkoví artisté hned z několika zemí světa. Nechybějí laureáti největšího cirkusového festivalu v Monaku nebo exmanžel monacké princezny Stephanie Adans Lopez Peres, který je uznávaným artistou. Toho zpěvačka při natáčení klipu uhranula svýma dlouhýma nohama.

V manéži defilují exotická zvířata v čele se stádem slonů. V klipu diváci uvidí také celou řadu českých hereckých hvězd, jako je bezpochyby Bolek Polívka, Pavel Liška či Karel Roden.

Píseň Jenom na pár dní, ke které klip vznikl, je z pera amerického skladatele Steva Walse, českým textem ji opatřila Petra Cvrkalová. Písnička je vlastně současně takovou malou pozvánkou na podzimní přehlídku cirkusového umění v Praze s názvem Cirkus Cirkus Classic, jejíž přípravy právě vrcholí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám