Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zapomeňte na všechna klišé a užijte si svátek všech zamilovaných ve velkém stylu. Překvapte svou lásku a užijte si romantiku nejen v tento zamilovaný den. Jak ze 14. února vykouzlit nezapomenutelné datum a přitom ještě ušetřit? Vychutnejte si valentýnskou atmosféru se vším, co k ní patří. www.HyperSlevy.cz pro vás připravily exkluzivní nabídku plnou lásky, romantiky i vášně - to vše za skvělé ceny!

Romantika na horách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oslavte svou lásku uprostřed nedotčené přírody hor, které vás okouzlí svou jedinečnou atmosférou. HyperSlevy.cz vám přináší luxusní ubytování v těch nejlepších horských střediscích, která nabízí nadstandardní možnosti relaxu i sportovního vyžití. A nejen to! Po sněhových radovánkách si budete moci užít té pravé romantiky například při společných wellness-procedurách nebo při luxusní večeři. Romantický víkend v HOTELU U JELENA v Jeseníkách! 3 DNY pro 2 OSOBY s POLOPENZÍ za 1 399 Kč! Sleva 64%!

Láska prochází žaludkem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rozmazlete svoje smysly těmi nejchutnějšími delikatesami a přesvědčte se o jejich afrodiziakálních účincích. Vytříbená chuť lahodných pokrmů a opojných nápojů, světlo svíček a přítomnost milované osoby – to jsou potřebné ingredience dokonalého valentýnského večera. Na HyperSlevy.cz si vyberete z široké nabídky špičkových restaurací přesně podle svých představ. Exkluzivní ROMANTICKÁ VALENTÝNSKÁ VEČEŘE při svíčkách s živou hudbou NA ZÁMKU v Mělníku jen za 750 Kč pro dva! Sleva 50%!

Nechte se hýčkat!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ke svátku zamilovaných samozřejmě patří tělesné slasti a požitky. Vyzkoušejte wellness procedury pro dva, které vaše tělo i mysl výborně zrelaxují. Společná masáž, vířivka či sauna vás dostane do té správné romantické nálady. Užijte si Valentýna s tím, koho milujete. Wellness služby z HyperSlevy.cz jsou ideálním dárkem pro vás oba. Jedinečná nabídka se slevou 70%! Užijte si 2 HODINY plné odpočinku v PRIVÁTNÍ VÍŘIVCE za skvělých 690 Kč! Voda ohřátá na 40 stupňů a masážní trysky na vás již čekají!

Připravte se na valentýnskou noc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po příjemně stráveném večeru by měla následovat hříšně rozkošná noc. Aby vaše valentýnská noc (a nejen ta) byla jedinečným zážitkem, HyperSlevy.cz vám k této příležitosti přináší například luxusní spodní prádlo pro vás a vaši lásku, čokoládu na tělo nebo erotické hračky, které okoření váš milostný život. Pustit spolu můžete i létající lampióny štěstí a splnit si tak svá valentýnská přání. Létající lampióny štěstí ve tvaru srdce - 5ks VALENTÝNSKÝCH LAMPIÓNŮ za jedinečných 95 Kč! Sleva 51%!

Buďte originální!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Překvapte svou milou a zašlete ji překrásnou kytici se vzkazem. Toto romantické gesto jistě každá dáma ocení. HyperSlevy.cz nabízí tyto služby za bezkonkurenční ceny, po Praze a Brně je rozvoz květin dokonce zdarma. Vyznejte své milé lásku na Valentýna prostřednictvím krásné kytice růží, po které touží každá žena! 5, 7 nebo 11 kusů nádherných rudých růží již od 299Kč včetně dopravy po Praze nebo možný osobní odběr!

Další články

Načítám