Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) neprožila právě idylické léto, nyní má ale opět důvod k úsměvu. Pracovní nabídky se jí totiž hrnou jedna za druhou. Nově se Gábina nebude živit pouze moderováním, ale ztvární hlavní roli v obnoveném muzikálu Bídníci, ve kterém dostala roli Eponiny, kterou zpívala Lucie Bílá. Chybět nebude ani u jedné z nejprestižnějších událostí podzimu, slavnostního otevření plzeňského music clubu, které bude moderovat. A bude tam neuvěřitelně sexy.

„Na nedostatek práce si teď opravdu nemůžu stěžovat, právě naopak. Mám obrovskou radost z toho, že se můžu vrátit ke zpívání, které vlastně stálo na počátku mé kariéry. Nabídku zazpívat si v obnovené premiéře muzikálu Bídníci jsem proto přijala bez váhání,“ prozradila moderátorka, kterou budou alternovat Magda Malá a Vlaďka Skalová.

„S potěšením jsem kývla i na moderování slavnostního otevření dalšího z andělských klubů, plzeňského Pantheonu,“ dodává Partyšová, která během slavnostního večera vystřídá hned několik modelů a na pódiu se objeví dokonce v úplně průhledné róbě i černobílých latexových šatech. Ty jí speciálně pro tuto příležitost navrhla Kateřina Líblová.

„Model, který mi Kateřina navrhla, je rafinovaný a sexy, přitom ale nepůsobí vulgárně. Ta kombinace zdánlivě nevhodného materiálu na společenské šaty mě nadchla na první pohled,“ nešetří Gábina chválou na adresu mladé módní návrhářky, které se přezdívá první dáma české dekadence.

„Inspirací mi byl samotný latex, chtěla jsem dokázat, že může být i elegantní,“ dodává Líblová, pro kterou oblékání slavných krásek není ničím výjimečným. Modelce Andree Verešové dokonce navrhla kolekci rób pro její poslední kalendář Mystic Andrea 2012.

Dalším důvodem k radosti je pro Gábinu role v připravovaném filmu Jiřího Menzela Sukničkáři. Ve snímku odhalujícím svět opery si moderátorka zahraje vedle hereckých hvězd, jakými jsou Libuše Šafránková, Ivana Chýlková či Jiřina Jirásková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám