Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na poslední návštěvu své domoviny dorazila Tereza Maxová (52) se svými dětmi - synem Tobiasem (12), dcerou Mínou (3) a benjamínkem Aidenem (1,5). Jako zaneprázdněná matka tří dětí, která má navíc povinnosti ve své nadaci, si tedy nemohla dovolit nějak dlouze rozjímat nad tím, co si vezme na sebe na Ples v Opeře.

„Na poslední chvíli jsem zvolila vintage dress od Fendi, protože Karl Lagerfeld je moje srdeční záležitost. Je spojen s mými mladými léty, mými začátky, takže dneska jsem zvolila jeho šaty,“ prozradila Tereza, která byla před lety dokonce tváří kampaně věhlasného módního návrháře.

Většina dam věnovala přípravě svého zevnějšku celé odpoledne, některé dokonce celý den. Maxová se zkrášlovala pouhých čtyřicet pět minut.

„Trvalo to jen chviličku. Možná je to moc málo, ale doufám, že to na ten důvod, proč tady jsem, stačí. Věřím, že lidi pochopí, že tato akce není jen o předvedení krásných šatů, zábavě, dobrém jídle a pití, ale že to má i hlubší smysl,“ prozradila nám Tereza během našeho rozhovoru v její lóži.

Co prozradily další slavné návštěvnice plesu? To se dozvíte v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám