Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doposud není stoprocentně jisté, jestli i druhý pražský týden módy poctí svou návštěvou jako čestný host česká topmodelka Petra Němcová (44). „Všechno se rozhodne v následujících dnech, kdy se dozvíme, jestli Petře nebudou v návštěvě Prahy bránit její povinnosti v New Yorku," nechala se slyšet jedna z organizátorek Karolína Bosáková, která je zároveň manažerkou a kamarádkou Němcové.

Nyní už je ale stoprocentní, že Prahu poctí svou návštěvou supermodelka Valeria Mazza (39). Argentinská bohyně přehlídkových mol patří do fenomenální éry supermodelek 90. let, kdy světu vládly Linda Evangelista, Tyra Banks nebo třeba Cindy Crawford.

Valeria Mazza bude od 19. do 22. září VIP hostem Dreft Fashion Weeku a objeví se na několika významných večírcích včetně galavečeře v Míčovně Pražského hradu. Pokud budete chtít Valerii spatřit na vlastní oči nebo jí dokonce položit několik otázek, máte jedinečnou šanci. Na vaše otázky bude připravena 21. 9. v 11 hodin na Fashion Talk.

A kdo je vlastně Valeria Mazza? Kráska se narodila v argentinském Santa Fe. Již ve třinácti letech si ji vyhlédl vlasový mág Roberto Giordano, který ji použil jako tvář svého salonu. Mnohem vážněji začala přistupovat k práci modelky až po střední škole. Největší průlom její kariéry přišel v roce 1996, kdy společně s Tyrou Banks pózovala v leopardích bikinách na obálce prestižního časopisu Sport Illustrated. Modelka pracovala na kampaních pro Guess, Versace, Escada Sport či Victoria's Secret a objevila se mimo jiné i na obálkách časopisů Vogue, Elle a Glamour. Valeria Mazza se v roce 1998 vdala za jihoamerického finančníka Alejandra Graviera, se kterým má tři syny a dceru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám