Hlavní obsah
Článek

Je to přesně rok, co o sobě dala poprvé slyšet mladinká autorka a také zpěvačka Eliška Mrázová (17), která vystupuje pod jménem Elis. Přesně kolem loňského Valentýna byl slyšet rozhlasovým éterem její single Depressing Valentines. Zpěvačka se v něm vyzpívala ze svého svérázného názoru na tento svátek zamilovaných.

Po roce je však všechno jinak. Elis jen září. Již několikrát změnila svou vizáž, nyní je z ní sexy blondýna a začala pravidelně cvičit. Rozhodně nepůsobí jako někdo, kdo by byl v depresi. Co za touhle změnou je? Nový chlap?

„Jo, jsem zamilovaná, a to tak, že dokonce strašně. Ale do své práce,“ vysvětluje se smíchem Elis. „Připravuji novou desku, takže skládám a textuji. Do toho mám i vystoupení. Teď se například strašně těším na to, že si zazpívám v cirkusu. S Markétou Konvičkovou vystoupíme v půlce února na festivalu Cirkus Cirkus Festival,“ přibližuje své současné aktivity zpěvačka.

A jak to má tedy s láskou? Vznikne zase nějaká depresivní písnička? „Ne, to teď rozhodně nemám v plánu. Deprese se nekoná. Naopak. Štěstím se přímo vznáším. A láska? Ta má přece mnoho podob a já rozhodně citově nestrádám“ mlží o svém soukromí Elis. Ať je to jakkoliv, jedno je jisté, ze zpívající školačky se klube sexy tygřice, která o nápadníky nouzi rozhodně mít nebude.

Reklama

Další články

Načítám