Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera Martiny Gavriely (45) jde ve stopách své maminky. Jedenáctiletá Jessica se poprvé objevila na módním mole. Zpočátku se hodně styděla, ale nakonec si to užila. Krásná Jessica podědila krásu po své mamince, ale také lehce exotický vzhled po exmanželovi moderátorky, který pochází z Izraele.

Neuvěřitelně podobná je ale dceři hvězdné Madonny Lourdes Leon (15), kterou má zpěvačka s kubánským tanečníkem Carlosem Leonem.

"Víc jsme to poslouchali, když byla Lourdes mladší. Teď mi přijde, že je tvrdší v obličeji. Ale pořád všichni říkají, že jsou si neuvěřitelně podobné," řekla Super.cz Gavriely. To potvrdila i moderátorka Eva Decastelo (45), která módní přehlídku dětské módy, kde Jessica předváděla, moderovala. "Přichází dvojnice Madonniny dcery Lourdes, slečna Jessica Gavriely," představila jedenáctiletou krásku. Na mole se objevil také syn Gavriely, devítiletý Antonio.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám