Hlavní obsah
Článek

Tragicky zesnulý vizážista Alexander Branislav Hromek, který v neděli podlehl v bratislavské nemocnici zápalu plic, měl už od šesté třídy základní školy jasno, že chce být vizážistou. A také v tom, že chce pracovat za kamerou, ne být před ní.

Super.cz získal videonahrávku, jejíž hlavní hvězdou je právě Alex. Jde o jeden z mála rozhovorů před televizní kamerou, který Alex poskytl. O své rodině, práci i přátelích promluvil v únoru v pořadu Růžové soiré.

Hromek byl velký introvert. Nikdy nechtěl být v centru pozornosti, i když si to zasloužil. Pracoval pro největší české i slovenské hvězdy, líčil také přehlídky předních světových návrhářů. Ve svém oboru byl opravdovou hvězdou.

"Vždycky jsem věděl, že nechci být na kameře," řekl o období, kdy se rozhodoval o své budoucnosti. "Celý život jsem kreslil, maloval, věnoval jsem se kreativním věcem. Chtěl jsem spojit módu, film. Celý život jsem věděl, že chci pomáhat. To se přeneslo i do mé práce. Viděl jsem nějaký pořad o vizážistech a bylo jasno," řekl o svých začátcích Alex.

Rodina pro něj byla vše. Byl nejmladší ze čtyř dětí. Také  přiznal, že byl nechtěné dítě. "Nedávno jsem se dozvěděl, že jsem byl nechtěný. Máma byla docela stará. Bylo jí 36 let, na tu dobu už mohla být babičkou," řekl Alex v rozhovoru.

"Ve svých sourozencích mám vzor. Ségra mě tahala na rande. Její frajeři mi leccos kupovali. Například zmrzlinu a já pak doma tvrdil, že jsem žádnou zmrzlinu neměl," směje se v pořadu.

"Sestra vždycky stála za mnou. Když jsem jí řekl, že chci být vizážista, koupila mi první lesk. Byl tenkrát šíleně drahý. Brácha mě zase tahal na vizážistické soutěže," vzpomínal známý vizážista. "Teď se jim to i pracovně snažím vracet. Ségra je šéfkou mého salónu," dodal s úsměvem Hromek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám