Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vždycky jsem obdivovala ploché bříško Simony Krainové. Teď nedávno jsme se potkaly a tak jsem si nechala doporučit trik, jak přijít k dokonalé postavě.

Liposukce zmražením - kryolipolýza

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stejně jako Simona jsem se svěřila do rukou profesionálů na klinice YES VISAGE a po konzultaci s panem doktorem Bočkem, jsem vyzkoušela kryolipolýzu, díky které Simona zhubla 6 cm přes bříško. Pan doktor mi vysvětlil, že se jedná o přístroj, který má jako jediný certifikát FDA a výsledek je zaručený." říká herečka Kateřina Brožová, která má dokonalou postavu, a však jak sama s úsměvem tvrdí, vždy je co zlepšovat. "Vzhledem k mému pracovnímu vytížení je tento způsob hubnutí naprosto ideální. Zašla jsem si na kliniku v obědové pauze a za hodinku jsem už mohla zase zkoušet v divadle. S výsledkem i přístupem personálu na klinice jsem nesmírně spokojená."

Soutěž s názvem I Vy jste naše VIP!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klinika YES VISAGE společně se salonem YES VIP spustila soutěž s názvem I Vy jste naše VIP! V případě, že chcete vyhrát proměnu a nafotit společně se Simonou Krainovou novou kampaň, přihlašte se na odkaze níže.

Další články

Načítám