Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martin Maxa ukázal svůj nádherný blonďatý poklad - šestiletou dceru Emičku, která včera šla poprvé do školy. Zpěvák svoji dceru pochopitelně na základní školu v Litvínově doprovodil a to i s kornoutem sladkostí.

Maxa je nadšeným tátou, ale prý je již trošku opotřebovaný. „Vzhledem k mému dlouholetému životu na volné noze bylo vstávání v sedm ráno opravdu bolestivým zážitkem. Spánkový deficit mi ale nezabránil zúčastnit se této významné události i v poněkud zbědovaném stavu," prozradil s úsměvem Super.cz Maxa.

Poslední srpnovou noc totiž strávil v nahrávacím studiu šedesát kilometrů od domova, odkud vyrážel až před úsvitem a doma pak tedy skutečně ulehl jen na několik desítek minut. „Nahrávali jsme poslední písničku na moji novou desku a chtěl jsem ji ten den dodělat, proto jsem pak před školou vypadal, jako bych nespal tři dny,“ vysvětluje zpěvák.

A jak se první školní den líbil šestileté Emičce? „Byla trochu naštvaná, že se nic neučili, jelikož šla do školy s ambicí, že se vrátí vzdělanější,“ směje se Martin. Ema už umí trochu číst i psát. „Naučila se to sama. Pořád se ptala na písmenka a pak si je začala skládat do slov,“ uzavřel trojnásobný tatínek.

Reklama

Další články

Načítám