Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a moderátorka hudební hitparády Medúza Klára Vytisková je na každé párty nejvíce vidět. "Asi za to může ta moje rudá rtěnka," tvrdila Super.cz. Zřejmě zapomněla, že má na sobě ultrakrátké šortky a muži se jí rozhodně nedívají do obličeje.

Své alternativní modely si Klára sama tvoří. "Neuvěříte, ale tuhle košili mám po dědečkovi," řekla nám. A co ty šortky? "Ty jsou po babičce," smála se Klára, která na slavnostním nominačním večeru cen Český lev vystupovala a v kostýmu zůstala i na večírku.

Samozřejmě by ji lákal i film a to nejen jako zpěvačku a skladatelku. "Je pravda, že teď pořád sedím u piana a skládám Kromě Toxique totiž zakládám i dívčí kapelu," prozradila muzikantka.

S herectvím už také koketovala. "Někdy ve dvanácti jsem měla pidi roličku v pohádce s panem Suchým, hrála jsem na divadle, většinou postavy teenagerek," vyprávěla. "Ale co bych mohla hrát teď?," ptala se.

Napověděli jsme jí, že má díky šikovným rukám kadeřnice Petry Měchurové hřívu momentálně podobnou jako kdysi Sharon Stone (66) v Základním instinktu. "Tak takovou roli bych si klidně zahrála, i kdybych si musela sundat kalhotky. Ostatně moje outfity už k tomu nemají daleko," uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám