Hlavní obsah
Článek

Největší rozruch na nominačním večeru cen Český lev vzbudil model herečky Jany Plodkové. Vypadala v nich jako japonská gejša a to včetně žabek na ultra vysoké podešvi. "Budete se divit, ale jsou to ty nejpohodlnější boty, které jsem měla v poslední době na sobě. Škoda, že je musím vrátit," řekla Jana Super.cz.

Model totiž měla jenom půjčený a to nikoli z půjčovny kostýmů na maškarní, jak by mohl módní neznalec předpokládat, ale od prestižní světové značky Prada. "Nestydím se za to, že mám půjčené šaty. Naopak, pro společenské příležitosti je to ideální," míní s tím, že v tak výrazném modelu by stejně nemohla dvakrát vyjít.

"Prada mě obléká od dob, kdy jsem získala Českého lva za Protektora a těší mne to. A trendem na letošní sezónu je právě japonský look," uvedla herečka, která je letos na Českého lva opět nominována a to za nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli ve snímku Polski film. Na podzim se na ni ale prý můžeme těšit v roli větší, ve filmu Rozkoš.

Jana opět dorazila se svým přítelem Filipem Žilkou, jehož optice je chodící reklamou. "Nemám ráda, když nevidím ostré kontury a nerozeznávám tváře, tak prostě brýle nosím," konstatovala. Do svatby se zatím pár nežene, ale Jana měla na prsteníčku zajímavý prstýnek. Sice černý, ale vzhledem k jejím extravagantním modelům bychom se nedivili, kdyby byl zásnubní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám