Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z tragédie v rodině zesnulého vizážisty Alexandra Branislava Hromka (†30) mrazí. Populární slovenský vizážista zemřel v neděli v 22. hodin večer na zápal plic. Jeho rodina je na dně. Zítra v bratislavském krematoriu už totiž pochová druhého syna. Před deseti lety přišli o staršího Alexova bratra (†27).Ten podle serveru pluska sk. podlehl zákeřné nemoci.

Alex byl nejmladší ze čtyř dětí. "Tím, že jsem byl poslední dítě, myslím, že jsem byl nejpokornější. Nedávno jsem se dozvěděl, že jsem byl již nechtěný. Máma byla docela stará. Bylo jí 36 let, na tu dobu už mohla být babičkou," řekl Alex v televizním rozhovoru v pořadu Ružové soiré.

"Poslední dítě chce většinou dokázat být lepší než ti ostatní. Všechno, co jsem dokázal, jsem si dokázal sám," řekl Alex. "První bratr se sestrou odcházeli z domu, když mi bylo sedm. Druhý bratr byl o sedm let starší, takže mě pořád třískal," usmíval se ve videorozhovoru.

S rodinou vycházel skvěle. "Rodina je základ. Mám v nich vzor. Vycházeli jsme skvěle. Bratr Braňo mě tlačil na vizážistické soutěže, sestra je hlavou mého salónu, stará se o něj. Máme krásné vztahy," dodal Alex.

Reklama

Další články

Načítám