Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Usměvavý účastník české řady reality show Big Brother Karel Plyšák Frýd (27) má doma hotový poklad. Krásný, ale nebezpečný a ozbrojený. Namakaný mladík, který se živí jako model a fitness trenér, už devět měsíců randí s nádhernou policistkou. Podívejte se do fotogalerie, jak to zamilovanému párečku sluší!

Plyšák nejdříve chodil s kolegyní ze soutěže Sylvou Ondrušíkovou, čtyři roky se pak nechal vídat po boku jiné slečny. Rok byl pak sám, až vedle něj zakotvila půvabná blondýnka Alena Malárová.

„Paradoxně nás náhodou seznámil loni v prosinci Filip Trojovský. Alenka dělá na letišti na celní správě, hlídá chod letiště. Takže doma to děláme s pouty,“ směje se věčný vtipálek Kája, který s pracovnicí cizinecké policie bydlí a oceňuje na ní, že je až neskutečně hodná. „Máme doma obušky, zbraně, k snídani mi dává do jídla patrony,“ přidává další vtípek Frýd, který se prý občas své lásky až bojí, protože ví, že si po náročném policejním výcviku dokáže poradit i s jinačími ranaři.

„Jsem rád, že jsem ji ve svém věku poznal. Neuvěřitelně jsme si sedli. Je dokonalá, už nikdy nechci nikoho jiného. Život s ní je pohádka – jako s paní Colombovou. A navíc má perfektní rodiče, což je super. A s touhle holkou po boku už se ničeho nebojím. Pomáhám a chráním i s ní,“ usmívá se blaženě Plyšák, který je tak zaláskovaný, že pomalu začíná uvažovat i o tom, že by svou milou požádal o ruku. „Konečně tady pro někoho zase jsem. Takhle na starý kolena,“ dodává závěrem sympaťák Karel.

Reklama

Další články

Načítám