Hlavní obsah
Článek

Dominika Mesarošová (38) se asi nebojí konkurence! Jinak by sama na sebe neušila bič a nepořádala nábor na budoucí hvězdu českého modelingu. Máme fotky deseti rozkošných slečen, které usilují o to, aby se dostaly do Dominičiny stáje a mohly se jednou stát stejně úspěšnými, jako je ona!

Castingu, který probíhal v pražském Theatro klubu, se zúčastnilo jen deset krasavic, přihlášených ale bylo více. „Ozvaly se čtyři stovky holek. Do užšího výběru šlo padesát slečen, ve finále s námi k moři jede deset z nich. Šest pak postoupí do finále, v němž si pak vyberu jednu z nich a budu se o ni starat,“ prozrazuje Mesarošová, jejíž tým se o mladé krásky precizně staral už během castingu, ještě víc se jim ale bude věnovat v letovisku v egyptské Hurghadě, kam jedou v rámci projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři.

„U moře budou cvičit, poznávat, jak se o sebe starat, líčit se či česat. Učit se budou chodit, fotit, komunikovat s médii a jak vystupovat na veřejnosti. Práce budeme mít až nad hlavu,“ říká Dominika, ktera v den odletu do Egypta slaví narozeniny. „V letadle se určitě neopiju, chci jít děvčatům příkladem,“ směje se Mesarošová, která se nebojí, že by ji chtěly dívky kopírovat. „Dominika je originál,“ dodala s nadhledem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám