Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z Britney Spears (42) se stal posilovací maniak a dlouhé hodiny strávené úmornou dřinou se podepisují na jejích tělesných proporcích. Od té doby, co se špíčky staly minulostí a její tělo je jen samý sval, si zpěvačka troufá na sexy modely i mimo koncertní pódia. Britney ráda ukazuje hlavně nohy a jak je vidět, zkracuje nejen sukně, ale i šortky.

Za svůj poslední volnočasový outfit, který si oblékla, když šla se syny, bodyguardem a jejich novým psím kamarádem k veterináři, sklidila u zahraničních médií kritiku. Tílko v kombinaci s kostkovanými šortkami, které připomínaly pánské trenky nebo v lepším případě pyžamové kraťasy, s teniskami a ponožkami s hvězdičkami, to bylo skutečně mimo mísu.

Britney dost možná opět jen v rychlosti seskočila z rotopedu a se syny - sedmiletým Seanem Prestonem a šestiletým Jaydenem zašla kvůli psíkovi jménem Hannah k veterináři do zvířecí nemocnice West Lake Village. Zajímavé přitom bylo, že když se později vraceli, nesla si v náručí malou bílou chlupatou kuličku i Britney.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám