Hlavní obsah
Článek

Tom Cruise (61) si prý nevybírá partnerky a manželky sám, ale poslouchá rady scientologů, kteří mu připravují castingy. Jedním takovým měla projít i íránská herečka Nazanin Boniadi, jež na podzim roku 2004 začala s Cruisem randit po složitém pohovoru. Nakonec ale prohrála a byla nahrazena Katie Holmes (45).

Novinářka Maureen Orth z magazínu Vanity Fair tvrdí, že vše pevně řídí scientologové a že Cruise si své životní partnerky nevybírá sám. Složité pohovory pro ženy pořádají sami představitelé sekty, kteří vyberou nejlepší adeptky, jež jsou teprve předvedeny ke Cruiseovi.

Nazanin Boniadi prošla takovým castingem a Cruise s ní randil od listopadu 2004 do ledna 2005, kdy jí scientologové oznámili, že nevyhovuje a hollywoodský herec s ní končí. Předtím musela denně na pohovory, vzdát se červených pramenů ve vlasech i svého původního přítele. První schůzku s Tomem pak měla Nazanin v restauraci Nobu, odkud si šli zabruslit do Rockefellerova centra. Vše přitom bylo dopředu připraveno a jelo podle scientologického scénáře.

„Když se pak zeptala, proč se s ní nerozešel Cruise sám osobně, tak jí bylo řečeno, že se nechce rozrušovat,“ tvrdí Orth o scientologických praktikách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám