Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Během posledních 3 let se Simoně Krainové změnil život téměř od základů. Svatba, první dítě, druhé dítě, změna zastupující agentury, nebylo toho málo. Ale Simona Krainová změnila život i jiným.

S úspěchem i na Slovensku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po úspěšných soutěžích minulý rok v Česku vyhlásil i přední slovenský časopis pro dámy soutěž o celkovou proměnu se Simonou Krainovou na Klinice YES VISAGE. Soutěž měla stejně jako v Česku obrovský úspěch. "Samozřejmě jsem vůbec nevěřila že bych mohla vyhrát. Ale mým snem bylo celkově omládnout, zeštíhlit postavu a opět se ucházet o pracovní místo v marketingové agentuře," svěřila se Naďa. Podívejte se na výsledek.

Ubrali mi 10 let

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Paní Naďa podstoupila YES Lifting, což je okamžitý lifting a oživení povadlého obličeje, který vyhladí vrásky a navrátí obličeji zpět jasné pevné kontury. Provádí se bez složitého chirurgického zákroku, uchycení povolených tkání je řešeno pouze vpichem speciální mikrokanylou v znecitlivění, tedy odpadá nařezávání kůže skalpely či odřezávání podkoží, jizvy a modřiny. "Bylo to jako by mi ubrali 10 let. Lifting měl okamžitý efekt, a já se tak obešla bez obvazů po celé hlavě a schovávání se doma kvůli dlouhému hojení jako by tomu bylo asi u klasického faceliftu," vzpomíná na zákrok paní Naďa. "Tato technika lze provést na celém obličeji nebo jen jeho jednotlivých částech, někde stačí zase třeba jen kvalitní výplň a dodání objemu zkušeným lékařem," dodává MUDr. Monika Kavková, primářka kliniky YES VISAGE.

Pryč s boky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Paní Naďa vyzkoušela i absolutní hit mezi liposukcemi, dalo by se právem říci i zázrak na počkání - nejmodernější a ve světě nyní nejpopulárnější, laserem asistovanou liposukci 2 v 1 SlimLipo. Jedná se o ambulantní a bezbolestnou techniku permanentního odstranění jakéhokoliv množství nahromaděného podkožního tuku, kdy zároveň dochází vlivem laseru k efektivnímu stažení pokožky a navrácení její elasticity. Paní Naďa řešila boky, ale řešit se dá jakákoliv problematická oblast, třeba bříško, paže, podbradek, nohy, v oblasti nohou navíc SlimLipo dokáže zároveň odstranit celulitidu. Skutečné odstranění tuku, bez narkózy, bez modřin, bez hospitalizace v nemocnici a hlavně trvale!

Bříško podle Simony Krainové

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

U oblasti bříška se paní Naďa nechala inspirovat Simonou, a zvolila neinvazivní Kryolipolýzu Coolsculpting amerického výrobce Zeltiq. "Není účinnější neinvazivní liposukce pro oblast bříška, než právě ta amerického výrobce Zeltiq, je bezpečná a má nejširší zásah tukové tkáně," dozvídáme se od MUDr. Pavla Bočka a dodává: "V Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě, ve všech těchto městech provozuje tuto patentovanou technologii pouze klinka YES VISAGE." "Stejně jako Simona, která ztratila 7 cm po svém porodu, i já jsem byla z výsledku nadšená," přiznala nám paní Naďa.

Hubenější bříško zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

"Pokud někdo stojí před rozhodnutím, zda nějakou změnu podstoupit, mohu jen doporučit. Mně to i podle mého okolí velmi prospělo a pozdvihlo sebevědomí. Dostala jsem nový impuls a energii do života. Věřím, že po takovýchto příjemných změnách touží každá žena," svěřila se nám na závěr paní Naďa. A pro ty, které tyto proměny inspirují a také by chtěli s proměnami začít, proč nezačít s hubenějším bříškem zdarma v soutěži o skutečnou kryolipolýzu Zeltiq Coolsculpting na klinice YES VISAGE. Soutěžní otázku naleznete na www.krasa.as

Další články

Načítám