Hlavní obsah
Článek

Kolem slavných se bohužel občas pohybují lidé, kteří by místo světel ramp měli poznat přítmí vězeňských kobek. Jedním z nich se jeví být pochybný pořadatel soutěže Gayman ČR a účastník Hvězdné pěchoty v první Česko-Slovenské SuperStar Marian Kajzer. Ten totiž nejenže podle dostupných zdrojů dluží, kam se podívá, navíc během pátečního finále klání o nejhezčího homosexuála drsně podrazil zpěvačky Petru Janů (71) a Kláru Kolomazníkovou, které navíc připravil o peníze!

„Byla jsem před tím pánem varována, ale dostal mě na to, že výtěžek z akce poputuje do Domu světla na pomoc lidem s AIDS. Teď, když jsem viděla, jak ta soutěž probíhala a jak se ten pán choval, už mi je jasné, že ti nešťastníci nic neuvidí,“ posteskla si Super.cz Petra Janů. Ta měla vzhledem k charitativnímu podtextu akce dostat pět tisíc korun. Ty si však teď asi může maximálně tak namalovat. „Asi se s tím mohu rozloučit. Pošlu fakturu, ale nedělám si žádné iluze. Několik lidí mi řeklo, ať s nimi nepočítám. Už když jsem tam dorazila, viděla jsem, že to nic důstojného nebude. Nebýt kamaráda, nikdo by si mě tam nevšiml. Nikdo mi neřekl, kdy mám zpívat, komu dát hudební podklady, nic. Šílený chaos. Odzpívala jsem a raději zdrhla,“ vzpomíná Petra Janů.

O serióznosti akce vypovídá už i fakt, že si pořadatel musel půjčit od známého pár tisícovek, aby klub Temple, kde akce probíhala, vůbec pustil hosty dovnitř. Na honoráře účinkujícím, vyjma moderátorů Petra Vojnara a Naděždy Krupské, kteří se úkolu přes problémy s produkcí zhostili na výbornou, už peníze nezbyly. Nebýt toho, že se mezi diváky vybralo pár korun pro Dům světla, nic by neviděla ani zpěvačka Klára Kolomazníková, jež na place strávila skoro celý den a měla získat čtyři tisíce.

„Dostala od něj osm set korun z té charity. Plakala tam, má doma malé děcko. Už jen kvůli ní jsem se zapřisáhl, že z něj ty peníze dostanu. Vědět, co je to za člověka, nikdy mu akci u nás uspořádat nedovolím,“ čertí se promotér Temple klubu Tomáš Gottlieb, který nikdy horší akci nezažil. „Snažil jsem se ho hlídat, aby neutekl a pěkně si vyžral, co způsobil. Stejně se mu nakonec před lidmi podařilo zdrhnout,“ dodal. Doufejme, že Kajzerovi, pořadateli soutěže, kterou úrovní převyšuje snad i kazašská regionální anketa o nejbuclatějšího pašíka, už nikdy žádná celebrita nenaletí.

Reklama

Další články

Načítám