Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její slavný otec byl nazýván králem popu, ale Paris Jackson dává podle všeho přednost spíš rocku. Čtrnáctileté děvče s pronikavým pohledem možná jen hledá módní styl, ve kterém zakotví, ale když měla Paris namířeno na slavnostní promítání filmu o svém otci k příležitosti jeho nedožitých 54. narozenin, její tričko hovořilo jasně...

Paris se na událost, jež se konala ve městě Gary v Indianě, oblékla velice nekonvenčně. V černém tílku s nápisem ‚Rock Stars Never Sleep‘ (rockové hvězdy nikdy nespí) v kombinaci s džínovými šortkami, černými botami podobnými ‚martenskám‘ a temným líčením skutečně jako dcera popové legendy a vyznavače bílých rukavic a ponožek nevypadala.

Ačkoli Parisin účet na Twitteru sleduje již přes milión lidí, nebojí se projevit své kolikrát svérázné názory. O víkendu byly například její statusy o klucích vystřídány komentováním blížící se volby amerického prezidenta.

„Nesnáším politiku, ale záleží mi na tom, co bude s naší zemí... Jestli se Obama nestane prezidentem, Amerika bude spláchnutá do záchodu. Obama zachraňuje, co Bush nadělal v naší zemi a bude to trvat déle než čtyři roky. Lidé si to neuvědomují. Jestli vyhraje Romney, stěhuji se do Afriky. Volte Obamu,“ psala postupně Paris na internet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám