Hlavní obsah
Článek

Z Černošic, místa, kde nyní žijí modelka Vlaďka Erbová (42) a fotbalista Tomáš Řepka (50), do redakce Super.cz doputovala překvapivá zpráva, která hovoří o tom, že u mediálně známé dvojice zasahovali strážci zákona. A rozhodně nešlo o žádnou legraci! „Přijeli k nim v pátek a strávili u nich dost dlouhou dobu,“ svěřil se nám černošický starousedlík. Podle našich informací ochránci práva a pořádku přijeli na místo kvůli oznámení týkajícího se Erbové dcery Viktorky!

„V Černošicích si o tom povídá už každý. Říká se, že na Erbovou zavolal policajty její bývalý kvůli tomu, že mu nechtěla předat dceru, i když na to měl právě v ten pátek podle rozsudku právo,“ potvrdil nám náš zdroj. Exmanžel modelky Zdeněk Bahenský má soudem určený styk s dcerou, jenže, jak nám Erbová sama před časem svěřila, holčička k němu odmítá jít, a tak respektuje její přání a s tátou ji nechává jen na pár hodin bez toho, aby u něj spala.

Sparťanskému útočníkovi ale patrně došla trpělivost a rozhodl se vymáhat své právo přes policii. „Policejní auto odjelo bez holky, takže se mu to asi nepovedlo,“ všiml si soused Erbové a Řepky.

A co na to říká sama hlavní aktérka skandálu? „Nezlobte se, ale o tom vážně v médiích odmítám hovořit. Všechny články se archivují a já bych strašně nerada, aby si po čase Viktorka musela někde číst, že se její rodiče nebyli schopni dohodnout. Mohu říci jen jedno: Věc je momentálně v soudním šetření. Věřím, že jako dospělí lidé a jako rodiče to snad vyřešíme. Pro mě je teď ale důležité, že Zdeněk dorazil ve chvíli, kdy šla Viktorka první den do školy. Za to jsem moc ráda,“ uvedla k tomu Super.cz Erbová. Ta se pravděpodobně snaží docílit toho, aby Viktorka k tatínkovi opravdu nemusela jezdit na víkendy a mohl ji vídat pouze pod jejím dohledem.

Reklama

Další články

Načítám