Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není náhodou, že se nenapravitelná světoběžkyně Kateřina Mátlová poslední dobou objevuje velmi často v Čechách. Vypátrali jsme, že příčinou toho je nový partner. Je pro všechny obrovským překvapením, že Mátlovou konečně oslovil Čech, jelikož v minulosti měla zpěvačka políčeno vždy výhradně na cizince.

„Je pravda, že mám vždy výhradně cizince. Tohle ale není po strašně dlouhé době tento případ," zarděla se zamilovaná Mátlová. Jelikož je její nový vztah teprve v počátcích, nechtěla o své nové lásce příliš mluvit. „Je to samozřejmě v začátcích, uvidíme, jak to všechno vůbec dopadne," řekla zpěvačka.

Mátlovou jsme potkali v restauraci Bastion, kde moderovala křest knihy Wedding collection 2013 vizážistky a kadeřnice Lenky Šourkové a návrhářky klobouků Libky Safr. Nemohli jsme se tedy nezeptat, jestli není na čase se v třiatřiceti letech také postavit před oltář.

„Až to přijde, tak to přijde. Stejně to mám i s dítětem. Mně naštěstí hodiny ještě netikají, ale až potkám toho správného partnera, tak určitě začnou tikat," zakončila s úsměvem náš rozhovor Katka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám