Hlavní obsah
Článek

I když to ještě před pár měsíci vypadalo, že se Iveta Bartošová (†48) konečně zase zvedá ze dna a sekla s pitím, její páteční ostudné vystoupení v pořadu televize Barrandov, po kterém si s přítelem Josefem Rychtářem zašla na skleničku, naštvalo i její skalní fanoušky. I když Iveta sama si trapas před národem pochvalovala, její fandové, kteří svou ikonu většinou brání do roztrhání těla a tomu, že nepije, by věřili i ve chvíli, kdy by na ně dýchla po vypití dvou sudů piva, jsou jiného názoru. Některým z nich už přetekl pohár trpělivosti a do kdysi snad nejobdivovanější hvězdy českého šoubyznysu se nevybíravě pustili.

Že má Iveta asi opět problém s alkoholem, mohli její příznivci poznat i na nedávno uveřejněném videu z návštěvy Zdeňka Macury u ní doma. Pletla se jí slova, mluvila tak, jako kdyby v sobě měla deset platíček uspávadla nebo nějakou tu tekutou medicínku. Ovšem i tohle předčilo její páteční vystoupení před televizními kamerami. A dosud občas nesoudní příznivci bývalé princezny českého popu se do své královny pořádně obuli!

„Ostuda roku a ne návrat… Poslední dobou kam přijde, tam je malér. Nebylo by opravdu lepší být doma, žít normální život, najít si jinou práci a o nic se už nesnažit? Mám pocit, že už stejně nikdy nebude tak dobrá, jak byla a jen se ztrapňuje. Je mi jí líto,“ píší například.

Někteří ale dávají za stav Ivety vinu Josefu Rychtářovi. „Opravdový přítel by toto (vystupování na veřejnosti v takovém stavu a vůbec celkový stav zdravotní i psychický) nikdy nedopustil… Ti, co to s ní myslí dobře, by ji měli nechat léčit a ne klepat jí na ramena, jak je dobrá, vždyť to byl výkřik zoufalství. Držela jsem jí dlouho palce, ale tohle už je fakt moooc, škoda… To už je jenom smutné, co se z Ivety stalo. A přijde mi jako hyenismus ji takhle ukazovat. Je mi jí už jenom líto, jde z toho mráz po zádech,“ ozvali se nekompromisně fanoušci Bartošové na její oficiální stránce na Facebooku.

„Prosím, už se neztrapňuj. Jak se asi musí cítit Artur… Kdykoliv ji vidím v nějakým rozhovoru, jak blekotá pitominy a je opuchlá se šíleným účesem, tak to radši přepnu. Lepší už to nebude, tomu nevěřím. Škoda… Ta už normální nebude. Alkoholička a závislačka na prášcích. Takhle přece nemluví zdravej člověk. Škoda jí je, to je fakt,“ píší další. Pokud se tedy nestane zázrak (a že jich už Iveta několik dokázala!), je na nejlepší cestě ztratit i těch pár věrných duší, které ji ještě neodepsaly…

Reklama

Další články

Načítám