Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Navenek vypadá drsně jako ocelový kartáč, uvnitř je to ale pořádná citlivka. Modelka Vlaďka Erbová (42) totiž v pondělí, stejně jako sto tisíc dalších rodičů, vypravila poprvé do první třídy svou dcerku Viktorku. „Brečela jsem jako želva,“ přiznala nám partnerka fotbalisty Tomáše Řepky (50).

„Posledních pár dní jsem byla strašně nervózní a v noci jsem nemohla už vůbec spát. Cestou do školy autem jsem si schovaná za slunečními brýlemi pořádně zabulela. Uvědomila jsem si totiž, jaká to je pro mě jako pro mámu hrozně velká změna. Moje malá holčička už je slečna, jde do první třídy. Bylo to hrozně dojemné,“ svěřila se nám se svými nejniternějšími pocity Vlaďka.

To její Viktorka nástup do školy vůbec neprožívala. „Ale moc se jí ve třídě líbilo. Hlásila se, když se paní učitelka na něco ptala, a nakonec byla hrozně zklamaná, že už musíme jít domů. Cestou jsme ještě vyválely v blátě její bílou aktovku, snad to půjde vyčistit,“ věří modelka a dvojnásobná máma.

Ta dcerku zapsala do školy v Černošicích, kde s partnerem a dětmi Viktorkou a Markusem žijí. Ani vybavení pro malou školačku proti všeobecnému očekávání nebylo nijak speciální. Žádné diamanty posázené školní potřeby Viktorka nemá. „Všechno jsme pořídili v místním papírnictví. Od tašky po psací potřeby. A když se něco z toho zničí, nebude nás to mrzet a pořídíme hned něco nového,“ dodala stále ještě dojatá Vlaďka Erbová.

Reklama

Další články

Načítám