Hlavní obsah
Článek

Královnou Plesu v Opeře se v róbě od Natali Ruden stala Andrea Verešová (43). Musím se přiznat, že jsem ke kombinaci Ruden a Verešové přistupoval skepticky, neboť obě dámy mají ve zvyku čas od času klesnout k prvoplánovému kýči. Včera to ale ve Státní opeře vyšlo na jedničku s hvězdičkou. Geometricky seskládané díly šatů kombinující lesk a mat lichotivě podtrhly křivky nositelky, sukně zdobená peřím v pohybu snově vlála a celek korunovalo zejména líčení a vlasový styling s kladenou vlnou ve stylu hvězd zlaté éry Hollywoodu. Opravdu nádherné.

Gábina Partyšová (45) vsadila na klasiku, kterou už několikrát vyzkoušela na vlastní kůži. Moderátorka si už poněkolikáté vybrala černou krajku. Stylista Jan Pokorný ji oblékl do šatů Dolce & Gabbana z kolekce Red Carpet. V kombinaci s vkusnými šperky Bulgari a psaníčkem s lebkou Alexander McQueen vypadala jako sexy sicilská vdova.

Michaela Ochotská (39) vsadila na nevinnost. Po poradě se svými dvěma stylisty sáhla po šatech ve stylu dvacátých let od Jarky Sedláčkové. Model v pudrové barvě pak vhodně doladila šperky ze žlutého zlata se smaltovými prvky Frey Wille.

Hlavní hvězda plesu Tonia Sotiropoulou měla původně obléct róbu od Elie Saaba, na poslední chvíli si to ale rozmyslela a dala přednost šatům Temperly London. Škoda jen, že Bond Girl krajkové šaty s efektem krasohledu nerozzářila třeba výraznější rudou rtěnkou.

Více o nejkrásnějších róbách Plesu v opeře se dočtete v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám