Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Malý Jakub Mareš měl rodinu opět pohromadě. Leoš Mareš (47) s manželkou Monikou a starším synem vyrazili na týden do amerického Orlanda. Že by se k sobě znovu vraceli? "Hlavně si nemyslete, že se k sobě s Leošem vracíme. Máme se rádi, ale už jinak. Jsme kamarádi a já si moc vážím toho, jak spolu vycházíme a že jsme schopní užít si takhle společně dovolenou," zdůraznila hned na začátek Monika.

"Bylo to tam naprosto úžasný. Neuvěřitelný město plný zábavných parků. A nejen pro děti. Chvílemi jsem měla pocit, že si to s Leošem užíváme víc než Kubík. Navštívili jsme dva Disneylandy. Měla jsem pocit, že jsem malá holka, když jsem vešla do obchodu plného sladkostí a blbostí s Disneyho postavičkami," prozradila Super.cz Monika.

"Nejvíce nás tu nadchla atrakce Piráti z Karibiku. Kubíka nejvíce zaujal Spiderman a Jurský park. V parku Island of Adventure byl i Harry Potter a to byla nádhera! Byly tam postavené Bradavice a i Prasinky a člověk se tam procházel a připadal si opravdu jak tam," vzpomíná Monika.

"Leoš je zážitkář, tomu se líbilo úplně všechno. Prostě jsme si to bezvadně užili. Je tam toho tolik, že by člověk potřeboval asi tak měsíc, aby všechno zvládnul. Až trošku povyroste Matýsek, tak tam chceme jet ještě jednou s oběma kluky," dodala Marešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám