Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dokonalá pleť, krásný úsměv, ladná chůze a božská postava. To vše mají společné krásné missky Linda Bartošová (18) a Tereza Chlebovská (22). Nic z toho ale není zadarmo. Na pěkné postavě se totiž musí poctivě pracovat.

Krásné Lindě Bartošové se poctivá příprava vyplatila a díky ní zabodovala na Miss World a dostala se do TOP 10 Beach Fashion o nejkrásnější postavu v plavkách. Terezu cesta na Miss Universe teprve čeká, a tak neponechává nic náhodě a chodí pravidelně „mučit“ své sexy tělo do fitka.

Obě dívky si s nadšením vyzkoušely nové revoluční cvičení na takzvaných hrazdičkách, kterému se říká Jukari Fit To Fly. Nezúčastněnému připadá, jakoby se cvičící vznášeli. Není to ale tak jednoduché, jak se zdá. O tom se na vlastní kůži přesvědčily i Tereza s Lindou.

"Tenhle typ posilování mě zaujal už dříve a vždy jsem měla chuť si to vyzkoušet. Při tomto zdánlivě jednoduchém cvičení musíte zapojit snad všechny svalové skupiny a trochu se bojím, že teprve zítra zjistím, jaké další svaly na těle mám," svěřila se s úsměvem Linda Bartošová. Při pohledu na nádherné postavy našich missek však musíme uznat, že makání ve fitku se opravdu vyplácí.

Reklama

Další články

Načítám