Hlavní obsah
Článek

Těhotná mediální hvězdička Ornella Štiková (31) proklouzla i bez oficiální pozvánky na honosný Ples v Opeře.

Štiková se na ples, na kterém každoročně nechybí nikdo, kdo ve světě celebrit něco znamená, dostala díky pozvánce jedné novinářky, která si ji vzala jako svůj doprovod. Blonďatá diva, jež čeká dítě s manželem Gábiny Partyšové (45) Josefem Koktou, však tvrdě narazila.

Do Opery sice vplula jako dravá štika až dvě hodiny po začátku a hned si užívala zájmu médií, záhy však byla pořadateli upozorněna na to, že není na plese vítána a byla po pár minutách slávy nucena odejít.

"Slečna Štiková se dostala na ples bez pozvánky díky novinářské akreditaci. Jelikož se vyskytovala v místech, kde neměli novináři přístup, tak byla přirozeně vyvedena," uvedla exkluzivně pro Super.cz ředitelka Plesu v Opeře Zuzana Vinzens.

Ornella se přitom na Ples v Opeře moc těšila a nechtěla si ho za nic na světě nechat ujít. Několik dní přitom trpí obrovskými bolestmi zad. Ani ty blonďatou těhuli neodradily.

„Podstoupila jsem několik masáží, teď už se cítím mnohem lépe,“ svěřila se Super.cz s tím, že v Opeře nemohla chybět, ač je stále bez partnera. „Doufám, že příští rok už sama nebudu,“ dodala s úsměvem ještě předtím, než byla vyhozena.

Ples v Opeře patří k nejvýznamnějším společenským událostem roku. Letos se jedná už o jeho jubilejní desátý ročník. Do historické budovy Státní opery Praha si přijely zatančit i největší hvězda plesu Bond girl Tonia Sotiropoulou, modelky Tereza Maxová (52) a Andrea Verešová (43) či prezidentka Kapky naděje Vendula Svobodová (52).

Reklama

Další články

Načítám