Hlavní obsah
Článek

V pátek se v Praze volil nejlepší striptér planety. Do poroty mezinárodní soutěže v pánském stripu zasedla celá řada známých osobností. Kromě královny estetické chirurgie Ivany Němečkové, zpěvačky Heidi Janků (61) a specialisty přes mužskou krásu Roberta Vana, zde nechyběly také kontroverzní krásky Taťána Makarenko (34) a Karolína Krézlová (36).

Málokdo by očekával, že bulvární provokatérky dlouho přemýšlely, jestli se striptýzové mega show zúčastní.

Makarenko ze začátku bránil její partner, hokejista Zdeněk Bahenský. „Ze začátku se mu moc nezdálo, abych hodnotila cizí mužská těla. Jelikož ale není vyloženě žárlivý typ a ví, že moje srdce patří jenom jemu, tak mě pustil," říká Makarenko.

S velkou dávkou zdrženlivosti k této akci přistupovala i „kamarádka“ Jaro Slávika (49) Krézlová. „Já i zbytek poroty jsme byli v šoku z některých dívek z publika, které si bez studu klekly na kolena a začaly předvádět dost ostré scénky. Chápu, že holky byly vyhecované vystupujícími, ale opravdu to bylo párkrát na hraně," kroutí hlavou Krézlová.

Každopádně obě krásky se během striptýzové show osmělily natolik, že se nakonec v zákulisí s vítězným striptérem z Francie Kenzem daly do družného rozhovoru a ochotně se s ním vyfotily.

Reklama

Další články

Načítám