Hlavní obsah
Článek

Muzikálový zpěvák Marian Vojtko konečně prozradil, proč neustále hraje role kardinálů nebo farářů a nikdy jsme neměli příležitost vidět ho jako hrdinu bez bázně a hany, který se ohání mečem nebo kordem. "Je to mojí výbušnou povahou. Když jsem naštvaný, sekal bych kolem sebe hlava nehlava," vysvětlil Super.cz Marian.

"Třikrát mě zkoušeli obsadit ve Třech mušketýrech do role Athose, teprve nedávno mi ji napočtvrté dali, protože si řekli, že už jsem se snad uklidnil. Do té doby mě radši jen nechali stát a zpívat, abych nikomu neublížil. Při zkouškách Aidy nám zase s Noidem půjčili na chvíli nástroje na egyptský šerm a málem jsme si usekli malíčky. V Klíči králů budu pro změnu za upíra a ten také zbraněmi moc nedisponuje," vypočítal část svých rolí Marian.

"Já byl vždycky metalák. Pořád jsem měl nějaké průšvihy. Jen se mi podívejte na nos, měl jsem ho třikrát zlomený," ukázal. "A asi nejhorší, co jsme kdy s kamarády provedli, bylo, když jsme házeli láhve po lidech v letním kině. To už nebylo na vysvětlování v ředitelně, ale přímo na policii," přiznal hříchy mládí Vojtko.

Reklama

Další články

Načítám