Hlavní obsah
Článek

Dcera Sabiny Laurinové (51) a Pepy Vojtka (58) má za sebou první natáčení. S maminkou si zahrála ve videoklipu slavné dívčí kapely 5 Angels, s níž Laurinová i Vojtek účinkují v muzikálu Andílci za školou. A Vája by z fleku mohla být šestou členkou, jak jí to slušelo.

"Sabina i Vája byly úžasné," pochvaloval si celý štáb. Jak je vidět podle snímků, Sabina byla neuvěřitelně sexy i v kuchyňské zástěře. A i kdyby se nějaká chybička vloudila, nikdo by si nedovolil říci ani slovo, neboť Sabina většinu natáčení měla u sebe obří kuchyňský nůž.

Pro Sabinu i dceru Valentýnku to byla první zkušenost v hraném hudebním klipu, jehož část se točila v divadle Broadway, kde měl muzikál s 5 Angels premiéru a vznikal pod vedením Karla Stieblinga a Honzy Bartoně. Konečný výsledek uvidíte na stránkách Super.cz zhruba za dva týdny.

Dívčí kapela má nyní napilno, neboť začíná pronikat do zahraničí. Koncem měsíce odlétají pracovně do Anglie, koncertují a vystupují v Čechách i na Slovensku. Kromě toho musejí pravidelně stíhat účinkování ve svém muzikálu, kde kromě nich a Sabiny s Pepou hrají například Linda Finková, Bohouš Josef nebo Rudolf Kubík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám