Hlavní obsah
Článek

Tak tenhle vtip se opravdu nepovedl. Na sociální síti se šíří opravdu nechutná pomluva, která si vzala na paškál oblíbeného herce a baviče Miroslava Donutila (73).

Herec měl podle neznámého pisálka, který na sociální založil skupinu RIP Miroslav Donutil, zemřít pod koly rakouského řidiče.

Na stránce nechybí ani fotky plačících lidí se svíčkami v ruce a drsné snímky z údajné nehody. Lidé se na stránce dozvídají také to, že měl být herec pod vlivem alkoholu, a jak bude probíhat poslední rozloučení.

„Posmrtná maska Miroslava Donutila bude po pohřbu vydražena a veškerý výdělek připadne na vývoj první české atomové bomby,“ píše například neznámý uživatel na stránce a další nesmyslné bludy následují.

Krutý žert má zřejmě na svědomí někdo, komu Donutil hodně leží v žaludku. Všechny informace jsou naštěstí lživé a herec je v naprostém pořádku, aniž by tušil, že mu už někdo připravuje fiktivní pohřeb. Stránka s drsným obsahem má zatím jen desítky fanoušků, ale i tak už vystrašila notnou řádku Donutilových příznivců.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám