Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka pořadů na kanálech Nova Sport a TV Fanda Romana Pavelková se na křest nového nočního klubu pořádně vystrojila. Oblékla si mini šatečky a obula střevíčky na ultra vysokém podpatku. A zjistili jsme i to, jaké si vzala spodní prádlo.

"To jsem si zase neuhlídala, jak sedím? A jaké mám vlastně kalhotky?," ptala se Super.cz Romana, když zjistila, proč ji vlastně při povídání s DJem Petrem Zvěřinou všichni fotí. Prozradili jsme jí, že má béžové.

"Asi jsem je mimoděk sladila se svetříkem," smála se Romana, která zavzpomínala na minulé extempore, kdy na křtu videoklipu písně pro válečné veterány, v němž hrála, ukázala v o číslo větších šatech i svá silikonem upravená ňadra.

"Já už to neřeším, s modelingem už pomalu končím. Věnuju se hlavně moderování a konečně mám pořádného chlapa. Jsem moc šťastná a myslím, že příští rok už by mohlo přijít i miminko," dodala Romana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám