Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) zhubla čtyři kila a její stylista to evidentně nestihl zaznamenat. Jinak by jí nepřinesl šaty, v nichž musela bojovat o každý centimetr, aby jí poprsí nevyskočilo z příliš volného topu.

Agáta se spolu s exmilencem Sámerem Issou (38) stala kmotrou nového nočního klubu v pražských Holešovicích. Vzala si rozkošné žluté puntíkované šatičky, které jí ale byly minimálně o číslo větší. A vzhledem k tomu, že podprsenku jako obvykle nechala doma, mohla dojít k pořádnému faux pas.

Tak opatrně si bundu nesvlékala ještě nikdy a dekolt si neustále upravovala. Na žádné bujaré tance ale stejně neměla pomyšlení. "Včera jsme byli na maturitním plese a přišla jsem ve čtyři ráno. A protože přes den nikdy nemůžu usnout, jsem utahaná jako pes," svěřila se Super.cz Agáta.

To Sámer byl podstatně bujnější. Sekt na křtu otevíral tak, že zlil všechny okolo včetně naší fotoreportérky. "Je to pako, nevím, jak jsem si mohla myslet, že se s ním dá zase bavit," krčila rameny Agáta, na níž také část sektu ulpěla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám