Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Být hodně hubená zpěvačku Míšu Noskovou (41) moc baví. "Ráda teď ukazuju svoje tělo a to, že o mně píšete, že jsem tak hubená, až to hraničí s anorexií, mě baví," řekla Super.cz zpěvačka. "Nebránila bych se tomu, shodit ještě čtyři nebo pět kilo," přiznala.

Přitom Míša měla skutečně během dospívání s anorexií problémy. "To je problém, který se nikdy úplně neztratí. Ale manžel mě hlídá a ještě v deset večer mě nutí něco sníst," tvrdila. S další variantou chorobného hubnutí bulimií ale prý zkušenosti nemá. "Neříkám, že jsem to nezkoušela, ale strkat si prsty do krku mi nebylo zrovna příjemné," svěřila upřímně.

Míša byla jednou z krásek, které se předvedly ve svatebních šatech na párty, kde se křtila kniha Libky Safr o svatbách. Měla ovšem ty nejodvážnější šaty. A pod krajkami se rozhodně nevyjímala šedá podprsenka. Zpěvačku jsme nakonec přemluvili, aby si ji svlékla, a tak mají i čtenáři Super.cz příležitost prohlédnout si, jak vypadají momentálně její ňadra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám