Hlavní obsah
Článek

Měl to být velký návrat popové legendy. Místo toho se Iveta Bartošová (†48) během svého pátečního vystoupení v Hudebním divadle Karlín opět ztrapnila před svými kolegy a celým národem.

Oteklá zpěvačka se předvedla v prazvláštním oblečení a s děsivým vlasovým stylingem. Přestože Ivetě nebylo prakticky rozumět, třásla se, slzy dojetí střídaly slzy zoufalství, byla nucená zpívat na playback a nebyla schopná udržet se na nohách, zhodnotila padlá popová princezna večer jako pozitivní a nešetřila superlativy.

„Mě to dobilo, absolutně. Nejenže chystám několikaměsíční velký projekt, o kterém nesmím mluvit, ale prostě já jsem tak dojatá. Je to nádhera. Podpora lidí i přes to všechno. Děkuji," řekla v rozhovoru pro Blesk Bartošová. Následně Iveta spustila svou obvyklou písničku: „Byla jsem nemocná, musela jsem se uzdravit. Až potom může člověk pracovat. To je logický. Tak jsem zdravá a som tu (mluví slovensky) na Slovensku, v Česku a těším se na vás. Protože, tedy protože, chystám koncerty, desky."

Zpěvačka nechtěla říct nic bližšího ke svému chystanému projektu. „Nesmiem. (opět hovoří slovensky). Pracuji na něm každý den. Je to krásné a konečně jsem zdravá. Bála jsem se, že se neuzdravím, uzdravila. Řekla jsem: Chci!," řekla deníku Bartošová. Z jejích slov mrazí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám